Apabila ia datang kepada kesihatan, terdapat banyak perhatian untuk bekerja, mudah dilupakan bahawa anda tidak mempunyai apa-apa yang lebih penting.

Jangan mewakili bahagian luar bahagian luar hari anda sementara ramai orang merasakan bahawa mereka perlu memakannya sebelum mereka tiba, ia tidak sah.

“Jika anda kurang sengit atau rendah serius, anda tidak perlu bahan bakar, terutamanya untuk memberi anda tiga hingga empat daripada tiga, tetapi anda perlu diserlahkan.” , MP, RD, CSDD, LDN.

Ramai orang juga mendapati di dalam perut mereka di dalam perut mereka, walaupun ia hanya boleh menjadi snap kecil atau disebabkan oleh gaspile (GI). Orang-orang ini dengan senang hati akan belajar lebih banyak dan lebih membangkitkan manfaat kerja, di mana badan tidak menganggap tubuh.

Makan Sekurang-Kurangnya 30 Minit Sebelum Berlatih

Walau bagaimanapun, banyak pinus gim merasakan sedikit latihan yang boleh dilaksanakan dan mengelakkan perkara seperti perkara. “Tujuan sekurang-kurangnya 30 minit untuk aktiviti seterusnya adalah lebih baik untuk membantu meningkatkan kedai tenaga.”

“Dalam kereta Carbui, ia mestilah berkabut, secara sederhana, mesti, secara sederhana, juga termasuk 5 hingga 10 vunes.

Snap Untuk Makan, Bukan Makanan

Adalah penting untuk diingat bahawa anda ingin memecahkan sarapan dan tidak makan. Bonni berkata:

“Apabila anda makan sebelum bersenam, untuk menganggarkan cengkaman, bukan untuk menganggarkan plat,” untuk mengurangkan tekanan, “untuk mengurangkan kesakitan air mata, untuk mengurangkan gangguan itu.

“Jika anda akan mendapat pilihan yang terkenal untuk memenuhi getaran, anda perlu berlatih sekurang-kurangnya satu jam, tetapi bukannya aliran darah dalam otot senaman.

Makan Dalam Senaman Anda

Sebelum kita mendapat lebih banyak pilihan sarapan yang lebih spesifik, ia patut digantikan dengan ketibaan anda.

“Untuk latihan itu, anda membakar lebih banyak karbohidrat, jadi bahan api anda sudah berlatih.” “Jika anda melatih kritikal, beberapa protein selepas amalan, tetapi sesiapa yang juga mengurangkan perlindungan perlindungan.

Walaupun kecil yoga, karbohidrat yang mungkin menahan pasir yang ketat dan meminimumkan pasir sempit dan sekurang-kurangnya jika anda berada di tengah-tengahnya. Jadi makan empat perisai atau penderitaan trim, dan pastikan pemisahan pemisahan sebelum pemisahan, akan berfungsi dengan baik.

Apa Yang Perlu Dimakan Dalam Pukulan

Seperti yang kita tahu, terdapat banyak hari untuk sampai ke gym, merancang masa asli sebelum bersenam. Sekiranya anda memerlukan beberapa bahan api apabila perlu bergerak di bilik latihan, cuba mencerna apa-apa lagi mencerna di pelabuhan, lemak, lemak atau serat.

“Rasa yang sedikit kurang berkemungkinan mempunyai apa-apa sebab untuk masalah, jadi kentang kecil boleh dilakukan di atas pentas. Membuat panggung dan lebih mudah. ​​Membuat anda. Karbohidrat memperoleh utiliti utiliti dan untuk membantu kelembapan.

“Perkara-perkara yang tergesa-gesa, seperti buah-buahan atau buah-buahan kering boleh menjadi baik dalam adegan ini.

Pilihan Snek Pra-Latihan Yang Terbaik

1- 1/4 Mango Kering Dan Mentah

“Buah kering dan kacang-kacangan yang bercampur dan bercampur untuk menyediakan jangka panjang jangka panjang. Berdasarkan pemakanan pemakanan pemakanan:” Sepenuhnya sebelum pemakanan menjadi tidak ditentukan. ”

2 – Sudu Besar Sudu Besar Gandum Dan Sudu Besar Saya Dan Saya

“Pemahaman ini memberikan jumlah yang tinggi dari karbohidrat pencernaan yang tajam – untuk menyediakan sekurang-kurangnya satu jam sebelum latihan keras. Sekurang-kurangnya satu jam sebelum mereka pencernaan sebelum ini.

3- 16 Auns Jus Hijau

Kata Burgess, “Kardio salai boleh membantu meningkatkan tenaga untuk kelas tanpa membuat anda berasa terlalu kenyang.

Contohnya, dia mengesyorkan setengah pisang beku, 1 sudu teh mentega kacang, 1 cawan bayam, 1 sudu serbuk protein dan 1 cawan susu badam. “Oleh kerana smoothie mungkin mengandungi lebih banyak kalori dan nutrien, matlamatnya adalah untuk meminumnya dua hingga tiga jam sebelum sesi berpeluh anda,” tambahnya.

4- Satu Dakwat Bersaiz Sederhana Dan Satu Sudu Teh Mentega Kacang

“Gabungan indah karbohidrat dan protein ini sesuai untuk menjalankan yoga atau senaman berenang. Jika anda tidak suka epal? Cuba pear atau strawberi sebaliknya,” kata Briggs.

5- Satu Cawan Yogurt Ringkas Tanpa Yogurt Yunani

“Yogurt Yunani adalah sumber protein yang hebat, yang membantu mencegah kehilangan otot dan meningkatkan proses pemulihan.” Kata Burgess. “Cuba makan sarapan pagi ini satu hingga dua jam sebelum sesi angkat berat. Untuk menambahnya dengan sedikit karbohidrat yang sihat, tambahkan dengan madu atau granola buatan sendiri.”

6- Satu Roti Gandum Kecil, Lima Kismis Yang Dihiris, Dan Satu Sudu Mentega Badam

“Gabungan ini menyediakan karbohidrat dan lemak untuk tenaga yang cepat dan tahan lama, yang bagus untuk dua jam mendaki atau berbasikal,” kata Bonsi.

7. Makanan Laut Mengandungi 8 Auns Susu, Tiga Buah Prun Dan Separuh Pisang Beku

“Protein ini bergabung dengan karbohidrat untuk kombo latihan kekuatan penuh,” kata Bonsi.

8- Kurma

“Kurma padat dengan gula semulajadi yang mudah dihadam dan memberikan tenaga kerja yang tinggi untuk senaman ketahanan,” kata Natalie Rizzo, MS, RD, pengasas Greenleats. Anda boleh melakukan satu atau dua tarikh jika anda memaksa diri anda untuk sarapan sejurus sebelum anda mula bekerja.